Verzorging & Gedrag

Tips over hoe je je kat kunt verzorgen en begrijpen.

Header voor katten

Heb je dit al gelezen?

De laatste artikelen

De goedkoopste en beste verzekeringen op een rijtje gezet

Voorkom verrassingen en dure uitgaven bij de dierenarts!

Bekijk verzekeringen

Ben je klaar om je kennis over katten naar een hoger niveau te tillen? Of je nu al jarenlang een trotse kattenouder bent of net begint aan je avontuur met een harige vriendje, onze nieuwste blogpost staat boordevol tips en trucs over de verzorging en het gedrag van katten.

Verzorgingstips voor je harige maatje (tenzij je een naaktkat hebt natuurlijk)

Of het nu gaat om borstelen, baden of nagelverzorging, we hebben alles wat je moet weten over het verzorgen van je kat op een rijtje gezet. Leer hoe je je kat gelukkig en gezond kunt houden met de juiste voeding, regelmatige dierenarts controles en voldoende lichaamsbeweging. We delen ook handige hacks voor het omgaan met katten met specifieke behoeften, zoals langharige katten of katten met gevoelige magen.

Gedragstips om je kat te begrijpen

Heb je je ooit afgevraagd waarom je kat bepaald gedrag vertoont? Van spinnen en miauwen tot krabben en sproeien, we ontcijferen de mysteries van het kattengedrag en bieden inzicht in wat je harige vriendje probeert te vertellen. Leer hoe je kunt omgaan met typisch katten gedrag, zoals territorium markeren en nachtelijke escapades, en ontdek hoe je een sterke band kunt opbouwen met je kat door middel van positieve versterking en spel.

Word een kattenexpert

Of je nu op zoek bent naar praktische tips voor de dagelijkse verzorging van je kat of gewoon wilt begrijpen waarom je kat zich soms zo vreemd gedraagt, ons blogartikel over de verzorging en het gedrag van katten heeft voor elk wat wils. Dus pak een kopje koffie, nestel je op de bank met je harige metgezel en laat ons je begeleiden op de weg naar een gelukkiger en gezonder leven met je kat!