Huisdierenverzekering

Voorkom verrassingen en dure uitgaven bij de dierenarts!

Header voor honden
 
PetSecur

PetSecur

Wil je je hond of kat verzekeren zonder gedoe? Check dan PetSecur: zij dekken de zorgkosten van je beestje, zodat jij lekker je ding kunt blijven doen. Omdat PetSecur een Onderlinge Waarborgmaatschappij is, houden we onze premies lekker betaalbaar en zorgen we ervoor dat je de beste dekking krijgt.

Jouw huisdier is net familie, toch? Je wilt natuurlijk topzorg zonder stress. Bij PetSecur kies je gewoon je eigen dierenarts, en als extraatje kun je castratie of sterilisatie gratis meeverzekeren. Hun bieden zelfs de hoogste jaarlijkse vergoeding in Nederland, tot € 6.000,-!

Het is super makkelijk om je eigen dierenverzekering samen te stellen, met of zonder extra modules. En het eigen risico? Dat bepaal je helemaal zelf!

Unive

Unive

Je trouwe viervoeter is natuurlijk deel van de familie, en je wilt niet dat geldzorgen in de weg staan als-ie ziek wordt of een ongelukje heeft. Met de huisdierenverzekering van Univé ben je mooi gedekt voor de nodige dierenartskosten, en je kunt zelf kiezen hoeveel je verzekerd wilt zijn: € 2.500,- of € 5.000,- per jaar. Het leuke is dat je bij Univé helemaal zelf je dierenarts mag uitkiezen, je betaalt geen cent eigen risico en maar 20% eigen bijdrage voor elke rekening, wat de behandeling ook is.

En, als je echt het beste van het beste wilt voor je hond of kat, dan kun je de basisverzekering uitbreiden met extra’s zoals Beweegzorg, Gebitszorg en een dekking voor als je met je huisdier op reis gaat.

Figo

Figo

Jij en je huisdier zijn twee handen op één buik, toch? Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk samen zijn en ‘m de beste zorg geven als dat nodig is. Daarom is er Figo, een zorgverzekering die door dierenliefhebbers voor dierenliefhebbers zoals jij is opgezet. Jouw speciale band met je huisdier verdient speciale zorg, of je nu een hond, kat, konijn of papegaai hebt, jong of oud, van elk ras. Bij Figo zit je altijd goed. Zij hebben één top pakket, helemaal samengesteld door experts in dierenzorg en aangeraden door dierenartsen. Je hebt een hoop keuze, want je past de verzekering helemaal aan jouw wensen aan. Je krijgt tot 90% van de dierenartskosten terug. En met de flexibele premie is goede zorg voor elk baasje haalbaar.

De goedkoopste verzekeringen

Voorkom dure uitgaven bij de dierenarts!

Bekijk verzekeringen
Huisdierenverzekering

Hey dierenliefhebbers! We weten allemaal dat het vinden van de perfecte huisdierenverzekering een hele klus kan zijn. Daarom hebben wij onze mouwen opgestroopt en een uitgebreide selectie gemaakt van de beste huisdierenverzekeringen die er te vinden zijn. We hebben alle hoeken en gaten doorzocht om ervoor te zorgen dat je toegang hebt tot verzekeringen die echt top zijn.

Het mooie is dat je bij deze verzekeraars niet vastzit aan een standaard pakket. Nee, jij bent de baas! Je kunt helemaal zelf je verzekering samenstellen. Of je nu een hond, kat, konijn of zelfs een papegaai hebt, er is voor elk dier wat wils. Bedenk wat je nodig hebt: wil je dekking voor alleen de basiszorg, of wil je ook extra’s zoals tandzorg of fysiotherapie? Jij kiest!

Dus duik erin, vergelijk de opties en vind de verzekering die het beste bij jou en je huisdier past. We hebben ervoor gezorgd dat alle informatie up-to-date en makkelijk te begrijpen is. Zo kun je een weloverwogen keuze maken zonder dat je verdwaalt in het verzekeringsjargon.