Mag een hond mee naar Van der Valk?

Header voor honden

Laten we beginnen met waarom het zo geweldig is om je hond mee te nemen op je verblijf bij Van der Valk. Ten eerste is het duidelijk dat je van het gezelschap van je harige vriend kunt genieten. Honden zijn loyale metgezellen en zullen zeker bijdragen aan de gezelligheid van je reis. Daarnaast kun je tijdens je verblijf mooie wandelingen maken in de buurt van het hotel en je hond zal dolblij zijn om met je mee te gaan. Een ander voordeel van het meenemen van je hond is dat het je geld kan besparen. Het laten verzorgen van je hond in een kennel of door een oppas kan behoorlijk prijzig zijn, en als je je hond meeneemt, bespaar je deze kosten. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de zorg en het welzijn van je hond terwijl je weg bent, omdat je hem gewoon bij je hebt.

Mag een hond mee naar Van Der Valk?

Welke Van der Valk hotels staan honden toe?

Niet alle Van der Valk hotels staan honden toe, dus het is belangrijk om van tevoren te controleren of het hotel waar je naartoe wilt, honden accepteert. Gelukkig zijn er veel Van der Valk hotels die honden welkom heten, maar de regels en voorwaarden kunnen van hotel tot hotel verschillen. Het is dus verstandig om te informeren bij het specifieke hotel waar je wilt verblijven.

Wat zijn de regels en voorwaarden?

Als je besluit je hond mee te nemen naar een Van der Valk hotel, zijn er meestal enkele regels en voorwaarden waaraan je moet voldoen. Hier zijn enkele veelvoorkomende regels:

 • Honden moeten aangelijnd zijn: in de meeste hotels moeten honden te allen tijde aangelijnd zijn in de openbare ruimtes van het hotel, zoals de lobby, het restaurant en de gangen.
 • Verblijf op aangewezen kamers: sommige hotels hebben speciale kamers gereserveerd voor gasten met huisdieren. Zorg ervoor dat je een van deze kamers boekt als je je hond meeneemt.
 • Houd je hond rustig: het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je hond zich rustig gedraagt en geen overlast veroorzaakt voor andere gasten. Blaffende honden kunnen storend zijn, dus let goed op het gedrag van je hond.
 • Extra kosten: sommige hotels brengen extra kosten in rekening voor huisdieren. Dit kan een dagelijkse vergoeding zijn of een eenmalige toeslag voor schoonmaak.
 • Schoonmaak verplichtingen: als je hond per ongeluk een rommeltje maakt in je kamer, ben je meestal verantwoordelijk voor de schoonmaakkosten. Zorg ervoor dat je de kamer netjes achterlaat.

Wat moet je meenemen voor je hond?

Als je besluit je hond mee te nemen naar Van der Valk, zijn er enkele essentiële dingen die je moet meenemen om ervoor te zorgen dat je harige vriend zich comfortabel en gelukkig voelt tijdens het verblijf. Hier is een lijst van enkele van de belangrijkste items:

 • Voedsel en water: zorg ervoor dat je voldoende voedsel en water meeneemt voor de duur van je verblijf. Het kan handig zijn om ook een draagbare voerbak en waterkom mee te nemen.
 • Halsband en riem: een halsband en riem zijn essentieel om je hond aangelijnd te houden wanneer dat nodig is.
 • Hondenbed of deken: om je hond een comfortabele plek te geven om te slapen, kun je zijn eigen bed of een vertrouwde deken meenemen.
 • Speelgoed: neem wat favoriet speelgoed mee om je hond bezig te houden en zich thuis te laten voelen.
 • Poepzakjes: zorg ervoor dat je altijd poepzakjes bij je hebt om de behoeften van je hond op te ruimen.
 • Hondenshampoo en handdoeken: als je van plan bent om met je hond naar het strand of de natuur te gaan, is het handig om hondenshampoo en handdoeken mee te nemen voor eventuele modderige avonturen.
 • Medische gegevens: het kan ook verstandig zijn om kopieën van de medische gegevens van je hond mee te nemen, voor het geval er zich onverwachte gezondheidsproblemen voordoen.

Geniet van je verblijf met je hond!

Het meenemen van je hond naar Van der Valk kan een geweldige ervaring zijn voor zowel jou als je huisdier. Het bied je de mogelijkheid om quality time door te brengen met je trouwe metgezel en samen nieuwe avonturen te beleven. Zorg er gewoon voor dat je de regels van het hotel respecteert en dat je goed voor je hond zorgt tijdens je verblijf. Veel plezier en geniet van je vakantie met je harige vriend!

De goedkoopste en beste verzekeringen op een rijtje gezet

Voorkom verrassingen en dure uitgaven bij de dierenarts!

Bekijk verzekeringen

Heb je dit al gelezen?

De laatste artikelen

Wanneer mag een hond loslopen?

Wanneer mag een hond loslopen?

Honden zijn geweldige metgezellen. Ze brengen vreugde, liefde en opwinding in ons leven. Maar als ho
Wanneer mag de hond op het strand?

Wanneer mag de hond op het strand?

Een van de belangrijkste dingen om te weten als je je trouwe metgezel naar het strand wilt meenemen,
Waar mag je zwemmen met je hond?

Waar mag je zwemmen met je hond?

Laten we eerlijk zijn, er is bijna niets zo leuk als samen met je harige vriend een duik nemen in ve
Waar mag ik mijn hond uitlaten?

Waar mag ik mijn hond uitlaten?

Als je net zo'n trotse hondenouder bent als ik, dan weet je dat er niets beter is dan quality time d

Adverteren op het grootste dierenblog?

Dierenliefhebbers binnen handbereik

Ontdek de mogelijkheden
Girl with Puppy